BLOG

vitan_estates

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie ținut seama în cazul unui apartament nou, fie el cumpărat sau închiriat, ține de costurile de locuire. Aici intră utilitățile și celelalte cheltuieli, precum cablu, internet, deși ultimele două apar indiferent de apartament. În cazul Vitan Estates, cablul și internetul sunt incluse în serviciile acoperite de chirie, deci rămâne întreținerea, adică apa, gazul, electricitatea și alte costuri comune.

Evident, aceste costuri diferă în funcție de mărimea apartamentului și de obiceiurile locatarilor, una e să-ți petreci iarna la 20 de grade, alta la 25 de grade. În al doilea caz, centrala termică devine unul dintre marii consumatori, iar confortul termic se transformă într-un cost important.

(mai mult…)

vitan_estates

Piața imobiliară a intrat și ea, de ceva timp, în hora schimbărilor din societate. Birourile, mallurile și proiectele rezidențiale se adaptează și își depășesc condiția pentru a-și satisface clienții, fie ei chiriași sau proprietari. Cum o fac?

Simplu, nu doar prin construcția în sine, cât mai aproape de ecologic, cu izolare mai bună, lumină naturală, încălzire și așa mai departe, ci și prin oferta secundară.

Un exemplu e Vitan Estates, proiectul rezidențial din Mihai Bravu, care nu se distinge doar prin faptul că cele 160 de apartamente sunt exclusiv de închiriat, dar și prin condițiile oferite.

(mai mult…)

reguli vitan
  1. Chiria se va achita pana in ziua a patra a fiecarei luni, pentru luna in curs. Daca chiria nu este platita pana in ziua de 30 a lunii, atunci chiriasul va plati o penalizare de 10 Euro, iar accesul la electricitate va fi restrictionat.
  1. In situatii exceptionale compania de management a cladirii isi rezerva dreptul de a accesa apartamentul inchiriat cu instiintarea prealabila a chiriasului.
  1. Chiriasii au luat cunostinta de faptul ca fiecare piesa de mobilier sau accesoriu situate in apartamentele inchiriate apartine Vitan Estates. Nu este permisa inlaturarea pieselor de mobilier sau accesoriilor din apartamentele inchiriate.
  1. Chiriasii nu pot vopsi peretii apartamentului inchiriat sau aplica tapet pe acestia. De asemenea modificarea instalatiilor electrice, termice si sanitare nu sunt premise.
  1. Chiriasii sunt responsabili pentru deteriorarea sau spargerea suprafetelor de sticla din apartament (ferestre tripan, parapet balcon, oglinzi, plafoniere), indiferent de modul in care acestea s-au deteriorat s-au spart.

(mai mult…)

Cum sa iti pregatesti casa pentru petrecerile din decembrie 1

Daca ideea de a avea invitati la cina te pune in dificultate, atunci avem cateva mici sfaturi de urmat pentru tine. Sigur, prima data te gandesti ca va trebui sa iti petreci intrega zi facand curatenie si decorand, dar lucrurile nu stau chia asa. Mai jos sunt cateva lucruri suficiente pe care trebuie sa le faci inainte de a ajunge invitatii tai. Nu iti face griji, acestea sunt foarte simple si nu iti vor lua in niciun caz mult timp.

Mirosul de acasa

Decorul nu este primul lucru pe care il observa invitatii tai atunci cand ajung la tine acasa, ci mirosul. Chiar daca ai gatit cateva feluri de mancare si mirosurile sunt amestecate, poti rezolva aceasta problema cu cateva lumanari parfumate cu arome de sezon: mar cu scortisoara sau citrice cu vanilie. In cazul in care nu ai timp sa cumperi lumanari parfumate, poti fierbe intr-o oala cateva coji de portocale sau de mandarine la care sa adaugi unu sau doua batoane de scortisoara, cu o jumatate de ora inainte ca oaspetii sa ajunga.

(mai mult…)

Foto articol Vitan Estates 10 reguli de buna convietuie la bloc (002)

„Nu poate exista o comunitate fara un simt si o practica a responsabilitatii”

   (Zygmund Barman)

Toti cei care aleg sa inchirieze un apartament la blog stiu ca odata cu mutarea in noua locuinta apare inevitabil si integrarea intr-o noua comunitate, fapt care implica o serie de obligatii si drepturi. Inca de la inceput, convietuirea la bloc trebuie sa se bazeze pe valori precum respectul, responsabilitatea, solidaritatea, dar si dorinta de cooperare intre locatari. Adoptarea acestor valori favorizeaza simtul apartenentei fiecarui locatar la comunitate si dezvoltarea unei relatii armonioase si lipsite de incidente. Din acest motiv am alcatuit un top al celor mai importante zece regului de convietuire la bloc, bazate pe o atitudine respectuoasa fata de intimitatea celorlalti.

(mai mult…)

Cum sa iti decorezi apartamentul pentru toamna

Acum, ca toamna si-a intrat in drepturi depline e timpul sa schimbi decoratiunile pe care le-ai avut toata vara cu unele specifice toamnei. Exista atat de multe decoratiuni de sezon in culori specifice, de care poti profita pentru ca apartamentul tau sa aiba o noua infatisare.

Culoarea este importanta

Diferentele dintre primavara, vara si toamna sunt in primul rand culorile. Gandeste-te la culorile pentru Paste, comparativ cu cele pentru Halloween sau Ziua Recunostintei; toamna aduce cu ea culori mult mai inchise decat primavara. Schimba seturile de masa pentru a se potrivi cu nuantele sezonului; foloseste servetele de masa portocalii sau maro si farfurii in culori inchise de rosu burgund sau mov-pruna. Nu amesteca niciodata culorile deschise de verde sau bleu cu cele specifice toamnei: galben, portocaliu sau rosu.

(mai mult…)

Articol Vitan Estates 1

Unele dintre principalele aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand vrem sa inchiriem o locuinta sunt cu siguranta imprejurimile, proximitatea cu mijloacele de transport, cu centrele comerciale dar si cu locurile in care ne putem relaxa dupa o zi lunga si obositoare.

Proiectul rezidential Vitan Estates, cu un concept american, este o alternativa pentru cei care vor sa inchirieze un apartament in Bucuresti. Pozitia privilegiata de care acesta beneficiaza iti ofera tot confortul pentru a avea stilul de viata pe care ti-l doresti.

Vitan Estates este localizat central, pe Strada Motilor, intr-un cartier linistiti si sigur din zona Vitan, la numai doua minute de mers pe jos de statia de metrou Mihai Bravu, si la doar doua statii de metrou de Piata Unirii. Amplasarea iti permite deplasarea fara efort catre orice punct al orasului, oferindu-ti accesul la toate mijloacele de transport.

(mai mult…)

de ce sa cumperi cand poti sa inchiriezi

Contrar aparentelor si prejudecatilor cotidiene, inchiriatul unei locuinte vine la pachet cu o serie de avantaje, care iti pot usura foarte mult viata si te pot scuti de grijile pe care le are un proprietar.

Pentru tine ca si chirias, proiectul Vitan Estates, construit exclusiv pentru inchiriat, inseamna o multime de facilitati si costuri mai reduse. De exemplu, abonamentul la cablu si internet este inclus in pretul chiriei.

(mai mult…)

TOP