160 de apartamente

spălatorie si uscătorii

sala de fitness

concierge

ADEPȚII SERVICIILOR DE CALITATE

Aducem în România un concept american, o alternativă pentru cei care doresc să închirieze un apartament în București. Vitan Estates înseamnă un proiect rezidențial unic construit în 2016, exclusiv pentru închiriat. Ne-am gândit la confortul tău, astfel încât să-ți putem oferi stilul de viață pe care ți-l dorești.

Proiectul Vitan Estates are un regim de înălțime este de 10 etaje, având disponibile 160 de locuințe: studiouri, două și trei camera, toate utilate si mobilate (la cerere, nemobilate). Complexul se află la mica distanță de mers pe jos de stația de metrou Mihai Bravu. Zona oferă acces rapid către centre comerciale, parcuri, restaurante și alte locuri din București.

Apartamentele sunt luminoase datorită ferestrelor largi, au balcon si mai mult decât atât, au un design modern, fiind gândite pentru persoane tinere și cupluri, studenți sau tineri profesioniști.

Pentru că am construit o clădire modernă, am mizat pe eficiența energetică astfel încât costurile de întreținere să fie cât mai mici posibile. Vei plăti exact cât consumi, întrucât toate apartamentele au centrală proprie, eficientă și de ultimă generație, dar și aer condiționat, cheltuielile fiind direct proporționale cu consumul fiecarui apartament.

Pentru chiriaș, Vitan Estates înseamnă și o mulțime de facilități care-ți fac viața mai ușoară și mai puțin costisitoare. Spre exemplu, abonamentul la cablu și internet este inclus în prețul chiriei. Printre alte avantaje se numără serviciul de concierge, pază 24/7, locuri de parcare pentru mașini, dar și pentru biciclete, spălătorie, sală de fitness, supermarket, bistro și multe altele.

Echipa Vitan Estates îți oferă cel mai bun serviciu de relații cu clienții și încearcă să-și facă șederea cât mai plăcut posibilă și, bineînțeles, fără griji. Fii printre primii care se vor alătura acestei noi comunități și te vei bucura de foarte multe beneficii.

TOP