"Vitan Estates pentru noi, a insemnat gasirea unui camin prielnic pentru 3 inimi care bat in sincron cu aceleasi sentimente.
Am cautat un loc care sa ne fie casa pe termen lung, intr-un bloc nou si aerisit si in care sa avem de toate: un magazin, metrou in apropiere , restaurant si locuri de parcare.
Calitatea serviciilor oferite prin echipa care ne este suport pentru orice avem nevoie, a devenit relevanta intr-o lume in care nu exista disponibilitate de a face mai mult.
Nu merita sa traim cu jumatati de masura, cautati sa fiti multumiti in tot ceea ce faceti!"

Bogdan F, chirias Vitan Estates

"Indiferent cine ești sau unde ești, instinctul îți spune să mergi acasă. Pentru mine acasă inseamna complexul Vitan Estates Iubirea începe acasă, și nu este vorba despre cât de mult facem... ci despre câtă dragoste punem în această acțiune."

Radu G, chirias Vitan Estates

„Vitan Estates este un complex uimitor. Am fost atrași de el de când l-am văzut prima dată. Clădirea este foarte frumoasă și apreciem serviciile pe care le oferă complexul (încălzire prin pardoseală, sală de sport, spălătorie, terasă pe acoperiș, securitate). Ne simțim cu adevărat confortabil și recomandăm complexul Vitan Estates tuturor celor care caută un loc nou în care să se mute.”

M. Elton, chirias Vitan Estates

"Doresc pe această cale să mulțumesc staff-ului Vitan Estates pentru profesionalitatea și empatie; răspund mereu la orice solicitare, sunt disponibili și cordiali. Cand am ajuns la Vitan Estates m fost uimit de locație încât totul a fost peste așteptări legat de serviciile ce erau în pachet: sală de fitness, serviciu de pază , internet si cablu TV. As dori să menționez Echipa de la Mentenanta- sunt cu adevărat super profi .Pentru cei care sunt interesati de acest model de închiriere Vitan Estates, recomand cu toată încrederea- merită!"

Marian C, chirias Vitan Estates

"Un loc foarte frumos, un cartier rezidențial care merita nota 10+. Oameni deosebiti care stiu sa te faca sa te simti deosebit intr-o locatie deosebita. FELICITARI!

Paul C, chirias Vitan Estates

"Da, ma simt bine în complexul Vitan Esates. Chiar simt o energie pozitiva aici. Îmi place confortul pe care îl oferă apartamentul. Apreciez și poziția complexului, oarecum la distanta de traficul de pe Sos Mihai Bravu.

Teodora C, chirias Vitan Estates

"Totul este super ok, personal amabil, care te ajuta de cate ori ai nevoie. Zona apropiata de metrou si linistita. Foarte util este si Shop&Go-ul de la parterul blocului. Per total sunt multumita."

Bianca I, chirias Vitan Estates

"Da, ma simt foarte bine și așa m-am simțit in tot timpul de când locuiesc in acest complex . Este foarte intim și este poziționat intr'o zona foarte liniștita. Recomand clar complexul Vitan Estates."

Georgeta D, chirias Vitan Estates

"Locuiesc in complexul Vitan Estates si sunt foarte multumita. Am ales Vitan Estates datorita locatiei centrale si aproape de metrou, serviciului de mentenanta si curateniei."

Marilena C, chirias Vitan Estates

"Locuiesc în Vitan Estates de aproximativ 6 ani. Am fost printre primii chiriași din complex și am făcut, cu siguranță, cea mai bună alegere. În primul rând, îți poți face cumpărăturile chiar la parterul blocului, dispui de acces gratuit in sala de Fitness, ai metroul și mall-ul la doi pași. Este amplasat într-o zonă care pune la dispoziție soluții pentru toate nevoile, atât pentru tineri sau studenți, cât și pentru familii cu copii. În plus, blocul este întreținut impecabil, apartamentele arată foarte bine, sunt spațioase, au un design plăcut, cald, care poate fi adaptat foarte ușor după gustul celor care le locuiesc. Echipa de administrație este întotdeauna dispusă să ofere ajutor pentru orice problemă."

Ioana R, chirias Vitan Estates

"E o placere sa locuiesti la Vitan Estates. Beneficiezi de ajutor de fiecare data cand ai nevoie."

Maria L, chirias Vitan Estates

"Eu si sotul meu locuim la Vitan Estates si suntem amandoi foarte incantati atat de apartamentul nostru, cat si de calitatea serviciilor primite. Managementul si staff-ul de mentenatata au fost intotdeauna bucurosi sa ajute cu orice solicitare de-a noastră si sa se asigure ca experienta noastra aici este una placuta. Cateva dintre aspectele noastre preferate ale complexului Vitan Estates sunt: proximitatea de metrou, restaurantul din cladirea noastra, sala de fitness de la parter, vederea spre oras din apartamentul nostru (la etajul 10), si faptul ca toate utilitatile si chiria se platesc foarte usor, cu o singura factura."

Cora M, chirias Vitan Estates

”Locuiesc în complexul rezidential Vitan Estates de o lună și jumătate și sunt foarte mulțumit de experiență! Are totul în apropiere, este linistit și nu foarte zgomotos și faptul că are spălătorie și sală de sport este un mare plus! Recomand cu siguranță dacă sunteți în căutarea unui apartament central, economic, accesibil și liniștit!”

Miguel S, chirias Vitan Estates

"Pentru mine Vitan Estates înseamnă acasă. Locuiesc aici din septembrie 2016. Este locul in care mi-am schimbat optica cu privire la conceptul de chirie sau de chiriaș in România. Se poate și la noi! Voi continua să locuiesc aici pentru că mă simt în siguranță! Pentru mine este important sa mă simt "acasă" și am inteles nu demult ca a avea proprietate nu inseamna neapărat nici "acasă" si nici siguranță deplină."

Nicoleta I, chirias Vitan Estates

"Ne simtim foarte bine aici. Un complex nou, frumos, plin de oameni tineri. Aproape de metrou, la doar 10 minute de centru, cu multe restaurante in zona."

Razvan M, chirias Vitan Estates

„Sunt o studenta din Italia, departe de casă și, dintre toate opțiunile de cazare, pentru mine, acest complex rezidențial este cu siguranță cea mai bună alegere din București. Cladirea este nou-nouta si super moderna, cu tot confortul. Apartamentele au un stil foarte “cool” și frumos. Este situat într-o zonă strategică, foarte liniștită (liniștea serii te face să crezi că nu ești chiar în oraș), la doar câțiva pași de intrarea de metrou și la doar două stații de Centrul Vechi. Personalul este întotdeauna foarte amabil și foarte saritor. Întotdeauna ajută în orice moment și sunt generoși și prietenoși. Îmi place foarte mult acest loc, sper să fie casa mea până la sfârșitul studiilor.”

AnaMaria P, chirias Vitan Estates

"Raport calitate-pret excelent, ne bucurăm de o curatenie impecabilă, ceea ce contează enorm, de-altfel este de menționat și disponibilitatea administratorilor care răspund cu promptitudine solicitărilor, iar in caz de neclarități dau curs spre rezolvare."

Maria Madalina H, chirias Vitan Estates

TOP