316 Apartamente

SPĂLĂTORIE/
USCĂTORIE

SALĂ DE FITNESS PARCARE

Concierge și Pază 24/7

ADEPȚII SERVICIILOR DE CALITATE

Am adus în România un concept american, o alternativă pentru cei care doresc să închirieze un apartament în București. Vitan Estates înseamnă un proiect rezidențial unic început în 2016 cu o clădire de apartamente, la care s-au adăugat, la începutul anului 2021 alte două, exclusiv pentru închiriat. Ne-am gândit la confortul tău, astfel încât să-ți putem oferi stilul de viață pe care ți-l dorești.

Proiectul Vitan Estates are un regim de înălțime de 10 și 11 etaje, având disponibile 316 locuințe: lofturi, studiouri, două și trei camere, toate utilate și mobilate (la cerere, nemobilate). Complexul se află la mică distanță de mers pe jos de stația de metrou Mihai Bravu. Zona oferă acces rapid către magazine, centre comerciale, supermarketuri, parcuri, restaurante și alte locuri de interes din București.

Apartamentele sunt luminoase datorită ferestrelor largi, au balcon și, mai mult decât atât, au un design modern, fiind gândite pentru persoane tinere și cupluri, familii, studenți sau tineri profesioniști. Toate apartamentele se pot adapta ușor pentru munca la domiciuliu.

Pentru că am construit clădiri moderne, am mizat pe eficiența energetică astfel încât costurile de întreținere să fie cât mai mici posibile. Vei plăti exact cât consumi, întrucât toate apartamentele au contoare individuale pentru apă, gaz și energie electrică, centrală proprie sau de bloc eficientă, de ultimă generație, dar și aer condiționat, cheltuielile fiind direct proporționale cu consumul fiecărui apartament.

Pentru chiriaș, Vitan Estates înseamnă și o mulțime de facilități care-ți fac viața mai ușoară, mai plăcută și mai puțin costisitoare. Spre exemplu, abonamentul la cablu și internet este inclus în prețul chiriei. Printre alte avantaje se numără serviciul de concierge, pază 24/7, locuri de parcare pentru mașini, dar și pentru biciclete, spălătorie, sală de fitness, supermarket, bistro, salon de înfrumusețare, bancomat și multe altele.

Echipa Vitan Estates îți oferă un serviciu de relații cu clienții profesionist și încearcă să-ți facă șederea cât mai plăcut posibilă și, bineînțeles, fără griji.

TOP