Kim Vranceanu

Kim este co-fondatorul Vitan Estates, primul complex rezidențial dedicat exclusiv închirierii din București, bazat pe un concept american. Kim conduce echipa de profesioniști în managementul proprietății  si este responsabilă de direcția, viziunea, creșterea și performanța platformei Vitan Estates. Ea își îndrumă echipa în spiritul  filosofiei și priorităților companiei, și anume aceea de a oferi cele mai înalte standarde în  Customer Service, nu doar de a răspunde nevoilor clienților noștri ci mai ales de a le depăși în mod constant așteptările. Kim deține un Master în  Management la Colegiul Lasell și este licențiată în Arte Liberale la Universitatea Georgetown, USA. În timpul liber, se bucură de călătorii și navighează împreună cu soțul ei.

Violeta Niculae

Violeta s-a alăturat Vitan Estates ca Director de Operațiuni. Cu peste 20 de ani de experiență în strategie de business și dezvoltare organizațională într-o gamă largă de industrii de la Printing & Publishing, FMCG la Agribusiness și cercetare de piață, Violeta este persoana potrivită pentru a asigura standardele de top ale companiei și creșterea continuă Vitan Estates. Violeta este licențiată în Comunicare si PR, Finante- Bănci și deține un Master în Psihologie Organizațională. Violeta iubește lectura, animalele de companie și petrecerea timpului liber cu familia și prietenii.

Antoaneta Gheorghe

Antoaneta are peste 20 de ani de experiență în România și în străinătate, în diverse industrii, cum ar fi turismul, aviația, leisure & wellness, educație și s-a alăturat echipei Vitan Estates în poziția de Rental Manager, focusul său principal fiind menținerea relațiilor pozitive și productive cu chiriașii și extinderea oportunităților de afaceri. Toni a absolvit Facultatea de Marketing și în timpul liber îi place să călătorească, să citească și să petreacă timp cu câinele ei, Sasha.

Beatrice Popa

Beatrice este un profesionist cu experiență, cu un background financiar solid, de peste 17 ani, din care, mai mult de 10 ani în sectorul construcțiilor. Orientață spre rezultate, cu excelente abilități de comunicare, s-a alăturat echipei Vitan Estates  pentru a gestiona și superviza cu succes toate aspectele financiare ale companiei noastre. Beatrice a absolvit ASE- Managementul Companiei și, în timpul liber îi plac plimbările în natură, lectura, muzica și ... .shoppingul.

Luiza Isachi

Luiza s-a alăturat echipei Vitan Estates pentru a coordona activitatea Departamentului de Mentenanță. Cu peste 8 ani de experiență în industria ospitalității și management al echipelor, Luiza atinge în mod constant performanțe remarcabile prin abilitățile sale de conducere și comunicare. Ea își îndeplinește toate sarcinile cu dragoste, pasiune și dedicare pentru a oferi chiriașilor noștri servicii de top, un semn distinctiv al Vitan Estates. Luiza a absolvit Facultatea de Finante- Bănci și îi plac  călătoriile ori de câte ori găsește timpul necesar.

Andreea Balan

Andreea are o experiență de peste 5 ani ȋn gestionarea echipelor și găsirea de soluții practice în relația cu clienții. Andreea caută în permanență oportunități de a-și îmbunătăți performanța și de a obține rezultate remarcabile coordonând activităţile Post-Rental. Andreea a absolvit facultatea de Geografie în cadul Universității București și deține un master în Managementul Turismului. Ȋn timpul liber îi plac călătoriile, blogging-ul și lectura.

TOP